torsdag den 23. april 2015

Elektriker lærling løn

I ELBRANCHEN AT VRE EN LREPLADS Nr du deltager i uddannelse af en lrling, bidrager du til, at elbranchen i. Du kan bruge lnstatistikken til at tjekke, hvor din ln ligger i forhold til gennemsnittet. Elektriker ln - Hvad tjener elektrikeren om mneden - lnstatistik. Elektriker UddannelsesGuiden P uddannelsen lrer du at reparere og installere store og sm elektriske anlg. S check om du fr det rigtige her i lngrisen.

Ln og arbejdstider Information: Elektrikerlrling startln og slutln 2012. Ledige job - lrling Jobindex Syddansk Erhvervsskole sger lrling til elektrikeruddannelsen med speciale i. LO - Find din ln Find din ln og overenskomst: Skriv din jobtitel i sgerubrikken og find et link til din OK fagforening. Elektrikeruddannelse - Uddannelse til elektriker Elektriker: En teknisk uddannelse i en branche i rivende udvikling. At snke lnnen, mens erhvervsskoleeleverne er i lre, ville hjlpe p.

Elektriker Noget af det bedste ved at vre elektrikerlrling er, at man. Da jeg selv startede i mesterlre som elektriker i 1978 var timelnnen 7,95kr. Hvordan er feriereglerne for lrlinge Har du ikke optjent en feriegodtgrelse der svarer til din lrlingeln skal virksomheden supplere godtgrelsen op. For det er en hj ln for virksomhederne at betale for nye lrlinge.

Men du fr dkket udgifter til ln og befordring under skoleperioderne. Under din uddannelse betaler din arbejdsgiver dig lrlingeln fra den dag, din uddannelsesaftale. For at blive voksenlrling skal man vre over 25 r, nr uddannelsen. Lnguide for lrlinge Se, hvad lrlinge tjener i gennemsnit og brug.

Her finder du statistikker over hvad elektrikerne tjener i mnedsln, timeln, samt lnforskel mellem mnd og kvinder, aldersgrupperne. Nr du starter p hovedforlbet, gr du over p lrlingeln. Der kan du melde dig ind eller ringe og f flere oplysninger. Selandia Som virksomhed skal du betale ln til din elevlrling.

Hent overenskomsten med Dansk El-Forbund som PDF-fil her 1. Hvad koster det at have en elev i virksomheden? Dansk El-Forbund Har jeg som lrling ret til feriefridage med ln? Din elektrikerlrling skal have ln i henhold til elektrikeroverenskomsten 2013.

3tow Biler Silkeborg: Brugte biler kb og salg Topklargjorte biler Hos 3tow biler har vi altid stort udvalg af nyere, topklargjorte brugte biler - men skynd dig, mange af dem venter ikke s lnge. Automatgear, Diesel - kb brugte biler p DBA Kb brugte Automatgear, Diesel p DBA. Brugte Nissan til salg - Kb en Brugt Nissan billigt p En forhandler i nrheden af dig har brugte Nissan biler til salg p. Brugte biler hos Audi Gladsaxe Hos Audi Gladsaxe har vi tillid og tryghed som de vsentligste parametre nr du kber bil - srligt nr det drejer sig om kb og salg af brugte biler. Brukt elbil: Vi har sjekket prisen p de mest populre elbilene p det norske bruktbilmarkedet.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.