mandag den 25. august 2014

Barnestol bil

Brn i bilen - sdan sikrer du dem 20. Autostol regler og lovgivning - alt du skal vide om brn i bilen Brn skal spndes fast i en godkendt autostol eller selepude i bilen. P baggrund af testresultater fra EURO NCAP frarder FDM at placere bagudvendte barnestole foran en deaktiveret airbag. Cykelbarnestol - Cykelstol - Biltema Godkendt til brn med en vgt mellem 9 og 22 kg. Brn og autostole i bilen - hvad siger loven? Autostol: Regler og lovgivning FDM I de frste mange r af et barns liv skal det sidde i en autostol, nr det er passager i en bil.

Autostol - Se udvalget af autostole online - Vi frer bde autostole med ISOFIX og med selemontering, s du kan vlge det, der passer til din bil og dit behov. Stolen eller puden skal passe til alder, hjde og vgt. Autostole - Brn i bilen I de fleste nye biler er der Isofix-beslag p bagsdet. Hvis du skal have brn med i bilen, er der en rkke lovkrav, som skal vre i.

Barnestol bil

Autostole og cykelstole - kb brugt og billigt p DBA Barnestol IsoFix Pirate R6 Gr. Autostol til baby og brn - Brugte autostole billigt p Bil sde 9-36 kg bl og sort, Dette stdabsorberende gruppe brns bil sdet er egnet til brn, der vejer mellem 9 kg og 36 kg. Du m gerne have et ekstra barn, som er over 3 r, med i bilen ved.

Sikkerhed i bilen Der findes en hel del sikkerhedsudstyr til biler. ECE R 4404 -certificeret i Sverige og godkendt iht. Ls alt om ISOFIX her Ingen grund til brug af standard seler i bilen. Autostol - Barnestol samt ISOFIX - Autoudstyr - kmpe udvalg i.

Be gjerne om hjelp til montering i butikken der du kjper utstyret. Det er to sm metalbjler, som du nemt kan klikke en Isofix-barnestol fast i. Barnets hjde og vgt er afgrende FDM Alle passagerer skal fastspndes i bilen.

Indtil brnene er 135 cm hje, skal de bruge godkendt autostol eller selepude. Sidder autostolen forkert, s kan man ikke undg at se hre. Skal du kbe en ny barnestol, s tag bde bil og barn med hen i forretningen, s I finder det udstyr, der passer bedst og du kan f vejledning i. Barnestolen monteres med stelholder over en eksisterende bagagebrer eller fast p en ISO-godkendt.

Barnestol bil

Barnestol 0-18 kg - Barnestol - Biltema Barnestol gruppe 01 til bagudvendt montering i bil. Iflge loven skal alle brn under 135 cm i hjden i person- og. Koste et klip i krekortet, hvis brn ikke er spndt korrekt fast i bilen. Ogs selv om barnet ikke sidder i srligt udstyr (barnestolselepude). Sikring av barn i bil barnestolen er riktig montert i bilen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.