lørdag den 26. juli 2014

Teoribog til bil

Det er ikke teoriundervisning, men mere en gratis teoritest s du kan huske teori til krekort. Med krekort til almindelig bil personbil (kategori B) har du ret til at fre. Frdselstavler Tips til teoriprven Den lille teoribog Om Teoriklar Kontakt. 40 evaluerende teoriprver, helt ny teoribog p 9 sprog og online assistance af erfaren krelrer giver alle mulighed for at best frste gang.

Bger om Kreprve-teoribger - Find bogen hos m Bger som bog om Kreprve-teoribger. Velkommen til Teoriprve for bil - Teoriprver er et nettsted beregnet for deg som nsker ve deg fr den virkelige teoriprven. Ta krekort til bil, krekort til mc, krekort til trailer og naturligvis ogs. Teoritesten - gratis teoriprver - Teoritesten -100 gratis teoriprver.

Hos Stjernqvist foregr teoriundervisningen i hold og du flger det samme hold under hele forlbet. Bilkrekort, teori, frstehjlp og kreskole i Hillerd Krav til krekort hos HillerdMidt Kreskole. Generelt: Lektioner: For at forst lovkravene skal du vide at en lektion skal vare mindst 45 minutter, derfor er alle. Dig det sidste pift inden teoriprven til bil og teoriprven til MC.

Er du ude efter en ny bil til en god pris? Praktisk stof - Dansk Krelrer-Union Driftsbremsen skal virke p alle hjul og kunne bremse bilen sikkert, hurtigt og virksomt. Her kan der ogs vre en lokal hastighedsbegrnsning, som s glder.

Best teoriprven frste gang med vores teoribog og teoriundervisnings App. Nr din krelrer mener, at du er klar til at g til teori- og kreprve, skal du henvende dig. Bil krekort - Driving Academy Du skal have 29 teori lektioner 45 min.

Bil Teori og undervisningsforlb Stjernqvist Bil Teori og undervisningsforlb. Et krekort i kategori B, m du kre en almindelig bil. Og er ikke fyldestgrende, s der henvises til Kreskolens Teoribog. Vi hjlper dig med at finde den rigtige bil til den rigtige pris. Til at kre bil betinget, skal du op til en orienterende kreprve - en teoriprve.

Du har mulighed for at lne bde teoribog og cd med prver, s du kan ve dig ekstra der hjemme. De vigtigste ting du skal kunne til teoriprven B-personbil. Du kan frit tage teori nr du har tid og hvor du har lyst. Bil p fremmed sprog Pris p krekortforlb til personbil p fremmed sprog: Urdu Grundpakke kr. Kreklar Motorcykel skal anvendes sammen med grundbogen Kreklar PersonbilMC.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.